این جراحی با استفاده از یکی از به روزترین متدهای موجود در دنیا در انجام جراحیهای شکمی صورت میگیرد. جراحی اسلیو معده با استفاده از روش لاپاراسکوپی و با استفاده از دوربین و ابزارهایی که از طریق سوراخهای ایجاد شده روی شکم وارد میشود و بدون دخالت دست در داخل فضای شکمی صورت میگیرد.
هزینه بیمارستان یا مرکز جراحی: هزینه بیمارستان یا مرکز جراحی، به نوع بیمارستان (خصوصی، دولتی، خیریه) و امکانات آن بستگی دارد.
آیا امکان بارداری بعد از عمل اسلیو معده وجود دارد؟ بله، به دلیل کاهش وزن، در نتیجه ی عمل اسلیو معده، قدرت باروری افراد افزایش می یابد.
این دوره، از فردی به فرد دیگر و با توجه به شرایط مختلفی مانند سن، سلامت عمومی، نوع عمل و پیچیدگی آن، میتواند متفاوت باشد. به طور کلی، دوره نقاهت عمل اسلیو معده به دو مرحله تقسیم میشود:
صبر و شکیبایی داشته باشید و به دستورات پزشک خود در مورد رژیم غذایی و فعالیت ورزشی به طور دقیق عمل کنید تا به بهترین نتیجه ممکن برسید.
اما در عمل بای پس علاوه بر تغییر حجم معده و کاهش میزان کالری دریافتی بخشی از روده نیز از چرخه هضم و جذب غذا خارج میشود و به این ترتیب عدم قرار گیری مواد غذایی در بخشی از روده موجب کاهش جذب مواد مغذی و کالری دریافتی میشود.
برای شروع فعالیتهای سنگین و همچنین فعالیتهای بدنی مانند ورزش باید ۴ هفته از انجام جراحی گذشته باشد.
کاهش وزن در عمل اسلیو معده، به تبع کاهش حجم معده و کاهش میزان غذای دریافتی خواهد بود. عمل اسلیو معده میتواند کاهش وزن و لاغری پایداری برای سالهای طولانی به بیمار اعطا کند که این کاهش وزن، کاملا به شرایط زندگی click here بیمار و رژیم غذایی ایشان مرتبط است.
همچنین بهتر است برای جلوگیری از نشتی معده، از پرخوری اجتناب کنید و رژیم غذایی خود را اصلاح کنید. مصرف سیگار و قلیان بعد از عمل اسلیو معده باید قطع شده و از انجام دادن کارهای سنگین برای مدتی باید دوری کنید.
بعد از انجام جراحی شما وارد بخش ریکاوری شده و سپس بعد از ۲۴ ساعت قادر به ترخیص از بیمارستان میباشید.
این ویژگیها، عمل جراحی اسلیو معده را به یکی از مؤثرترین روشها برای کاهش وزن و بهبود شرایط متابولیکی تبدیل کرده است، اما ممکن است جذب کافی مواد مغذی را برای سلامتی دشوار سازد.
اکثر افرادی که دارای اضافه وزن و چاقی هستند، به بیماریهای مرتبط با چاقی مبتلا هستند. بیماریهای فشار خون بالا، کبد چرب غیرالکلی، کلسترول بالا، بیماریهای قلبی – عروقی، آپنه انسدادی خواب، دیابت نوع دوم و مقاومت به انسولین، سکته قلبی و ناباروری در بیشتر افراد مبتلا به چاقی، رایج است.
افراد زیادی که با چاقی مفرط دست و پنجه نرم میکنند، امروزه به دنبال راه های مختلف لاغری میگردند. درحال حاضر عمل اسلیو معده یکی
ممکن است برخی از بیماران، به دلیل عدم رسیدن به وزن دلخواه، از انجام عمل اسلیو پشیمان شوند.